خواص درمانی چای ترش

 

چای ترش از گیاه (هیبیسکوس) یا رز چینی تهیه می شود که از گلبرگ و دانه های آن می توان به عنوان نوشیدنی استفاده کرد. چای هیبیسکوس دارای رنگ قرمز پر رنگ و طعم ترش است.

در میان گیاهانی که نام چای را به خود گرفته اند، چای قرمز یا چای ترش که به آن چای مکه هم می گویند، به علت رنگ، طعم و خاصیت ویژه ای که دارد، جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده است.

در عهد باستان از چای سرخ بعنوان شاداب کننده و رفع کننده عوارض بیماریهای قلبی استفاده می کردند.

مصرف این محصول در تعدادی از فرهنگها مانند چین، مکزیک و حتی اروپا وجود دارد. در سودان و مصر بعنوان یک نوشیدنی تشریفاتی در جشنهای رسمی از آن استفاده می کنند.

نوشیدنی این گیاه را می توان به صورت سرد و گرم به همراه مقداری قند مصرف کرد.

 

خواص چای ترش

نوشیدنی این گیاه کاهش دهنده فشار خون، خنک کننده بدن، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام بخشی مناسب می باشد.